Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

El resultat

2017

El curtmetratge d'aquesta temporada va sorgir a partir del debat sobre el racisme i el classisme que existeixen en la crítica que fem a les lletres del Reggaeton i l'estigma que reben les persones que ho escolten. Per visibilitzar altres sonoritats, tambè vam conèixer i escoltar músics d'origen divers, i vam documentar el procés amb les intervencions del grup durant les sessions realitzades.


2016

Hem arribat a la tercera temporada de Desmuntamites. Aquest any hem treballat amb els estereotips que existeixen sobre Llatinoamèrica. Rares vegades ens trobem amb un professor d'origen divers, així que en el curt vam reflexionar sobre això, sobre l'eurocentrisme en el currículum acadèmic i el tràfic de drogues com a estereotip de les persones colombianes.


2015

La segona temporada vam realitzar tres curts per treballar l'imaginari sobre la immigració africana, l'etnificació de la delinqüència i la percepció que tenim sobre el comerç pakistanès a Barcelona. per tractar aquests temes vam escoltar els testimonis de persones de Ghana, Gàmbia, Barcelona i Pakistan sobre els prejudicis i estereotips associats amb el seu aspecte físic i el seu origen.


2014

La primera temporada vam realitzar tres curtmetratges per desmuntar tres estereotips que circulen a Barcelona, i ens preguntem: Totes les persones d'ètnia gitana estan relacionades amb les drogues? Les dones musulmanes que porten el vel estan obligades a fer-ho pels seus marits? Totes les persones d'origen xinès són mafioses?